dimarts, 15 de maig de 2007

Fenomen AYBABTU

AVÍS: NO APTE PER PERSONES AMB UN NIVELL D'ANGLÈS "BAIXET".

El fenomen AYBABTU és el fenomen originat l'any 1989 per culpa d'uns traductors de merda, que van traduir el joc "Zero Wing" del japonès a l'anglès com si haguéssin utilitzat un traductor que jo sé...¬¬

Bueno, el fet és que es podien sentir frases com "HOW ARE YOU GENTLEMEN?" (se suposa que és la salutació del malo malísimo), "YOU HAVE NO CHANCE TO SURVIVE MAKE YOUR TIME" (sí, chaval, sí, lo que tu diguis) o, la més famosa (les inicials d' AYBABTU): "ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US".

Quedava tan patètic veure un joc amb aquestes cagades monumentals, que a la versió de màquina arcade que va arribar a Europa en van treure la presentació. De totes maneres, el fenomen ja era conegut per moltíssima gent, i ara "Zero Wing" ha sigut el joc més burlat de la història.

Tan bèstia és la burla, que fins i tot en van fer una cançó, i fins i tot els desgraciats del Warcraft III van fer que al escriure "all your base are belong to us" a la pantalla de diàleg, guanyéssis instàntaniment la partida.

EL VÍDEO DE AYBABTU (BURLA INCLOSA)

El putu fenomen s'ha extès perillosament, fins i tot ha arribat a extrems tan radicals com formar part del joc de StepMania.

EL VÍDEO DE STEPMANIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Uoooo! Gràcies per voler comentar! ^^

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

Contribuïdors