dimarts, 12 de juny de 2007

OGame

El joc d'internet més viciós que he conegut mai. Ja hi vaig jugar una vegada a 4rt d'ESO i ara m'hi he tornat a enganxar. És un joc tipus Espai8 del 3xl, però l'objectiu és ser un putu emperador de l'univers, tenint el màxim de planetes naus espacials i pasta. De totes maneres, lo millor no és fer el friki i fer un pedazo planeta i riure sol, lo millor és utilitzar el teu poder militar (cazas espacials, cruceros,...) per rebentar als primos que descuiden la conta o que simplement no saben jugar. Fins i tot hi ha una nau la "Estrella de la muerte" (sí, els creadors són uns frikis d'SW) que rebenta planetes sencers.
Bueno, en general està molt bé, el que passa és que ben entrat al joc, les coses tarden HORES en fer-se, per això no t'hi pots viciar (millor, estem enmig de les PAU i només faltaria això).
Bé, si voleu jugar, el servidor espanyol és a OGame espanyol.

Bueno, a hores d'ara, espero que "el Padró" no sigui un ésser desconegut per a vosaltres. Doncs bé, els que juguem a l'ogame hem creat l'aliança El Padró Team, així que si mai voleu venir i donar-nos un cop de mà rebentant tius i fotent-nos d'òsties (que per cert, no es veuen, només et ve un putu informe de batalla) ja ho sabeu.
Aquest és el nostre logo:

EL PADRÓ ÉS EL PUTO AMO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Uoooo! Gràcies per voler comentar! ^^

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

Contribuïdors