dijous, 14 de juny de 2007

Selectivitat

La pesadilla, allò temut per qualsevol estudiant de batxillerat, sobretot a segon, quan és conscient que no acabarà el temari a temps, ja ha passat. Tan sols fa unes hores que hem fet els últims exàmens i la gent ja busca oblidar-la, fins les notes.
Les impressions de la selectivitat és que més que "difícil" és "puta", ja que moltes vegades, com deia l'ex professor (aaaah... com m'agrada dir això) Filoman "et fan pensar". Moltes vegades no es poden resoldre els problemes sense usar el cap, mecànicament ni de conya. De totes maneres, a part de la porculada de física i potser d'algun altre, crec que la selectivitat és temuda per excés. Ni de conya cal repassar des del principi de curs mates perquè "al final no ens donarà temps d'acabar el temari i haurem de repassar durant el curs, no ho podrem fer durant l'època de preparació." I uns collons que no, què he fet jo sinó?
Bé... ara que ja tot ha acabat, és hora de tornar a les "velles costums" (fot la tira de temps que no toco el FFXII... potser ja li toca).
Aquest estiu serà importantíssim amb l'entrada a la uni i tot, així que hem d'aprofitar les vacances que tinguem. Jo, per la meva banda, seguiré fent vídeos de loquendo. (:D)

Ah, me'n descuidava: ME CAGO EN EL FILL DE PUTA QUE FA LES CORRECCIONS DE FÍSICA!!! HI HA UNA COSA QUE ES DIU ORDINADOR I QUE TÉ EL WORD... LA PRÒXIMA VEGADA, FOT LES CORRECCIONS AMB ORDINADOR QUE NO S'ENTENEN UNA PUTA MERDA!!!!!

Ala, ja està... bones vacances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Uoooo! Gràcies per voler comentar! ^^

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

Contribuïdors