dissabte, 28 de juliol de 2007

Claymore & Devil May Cry

Avui m'agradaria parlar-vos de dues sèries de temàtica "semblant": carregar-se els dimonis que es dediquen a menjar/matar humans.

Per una banda, Claymore és una sèrie bastant sàdica (cauen braços, caps i més) però d'un argument molt sòlid que encara s'està desenvolupant. De moment hi ha fins el capítol 17, i tot i que he vist fins l'11 la cosa pinta molt bé.

CLARE, UNA CLAYMORE I PROTAGONISTA


LA MANERA COM VAN VESTIDES TOTES LES CLAYMORE (MOLT ORIGINALS NO SÓN A L'HORA DE CREAR VESTITS)


La qüestió és que les Claymore són unes ties semidimonis (apareix el nom japonès, Yoma per nombrar els dimonis) que es dediquen a complir uns treballets de carregar-se Yoma que una misteriosa organització (tant misteriosa com els homes de negre del Conan, que no tens ni idea de qui són) els ordena.

És una bona sèrie, però has d'estar acostumat a imatges "doloroses" per veure-la. Tot i així hi ha parts que són més de sèrie dramàtica que d'acció. No us explico res més que si us interessa ja la veureu, només dir-vos que si us agrada Devil May Cry, de la que parlaré a continuació, amb aquesta flipareu (sí, clar, fan servir les seves habilitats de semidimonis ^^).

Us poso el primer opening sencer, ja us podeu imaginar de què va la sèrie mirant-lo. ^^I una altra cosa, aquesta sèrie no té res a veure amb això.

Bé, ara parlaré de Devil May Cry (la sèrie). La veritat és que molt no en puc dir, ja que de moment només he vist traduïts 6 capítols. En Dante ha crescut en relació amb el DMC 3 (joc) i ara segueix amb el seu "sentit de l'humor" quan es troba en situacions més aviat "perilloses" (si és que tenir un excèrcit de dimonis davant és perillós).
La veritat és que va començar molt bé però hi ha un parell de capítols que no em fan el pes...
De totes maneres l'acció està assegurada, així com l'aparició de personatges també coneguts gràcies als jocs de DMC. Això sí, de moment, ni rastre dels poders de dimoni d'en Dante. Home, en 6 capítols, molt no pot haver passat, no?

Us deixo l'opening de l'anime, igual que a Claymore.


És bastant semblant a Claymore, en alguns aspectes, però també és força diferent (per començar és una època diferent). Bé, jo em miro les dues i espero que vosaltres també. Flipareu. No us quedareu igual davant dels capítols d'aquestes dues sèries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Uoooo! Gràcies per voler comentar! ^^

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

Contribuïdors