dimarts, 10 de juliol de 2007

Raruto

És una paròdia del manga Naruto. La veritat és que ja fa temps que circula per Internet i el seu autor, Jesulink, està guanyant fama. Tot va començar com a distracció i en vista de la bona recepció, pos el tiu ha continuat (mira que bé).La veritat és que us recomano que els llegiu, sobretot aquells que heu seguit el manga o els capítols en japonès i traduïts per matats que podeu trobar per Internet. Si heu seguit la sèrie de Cuatro, segurament ho entendreu igualment (potser alguna cosa no, degut a les supressions de la censura). De totes maneres, tan si ho enteneu com no, sou uns primos, perquè el Naruto de Cuatro és una puta merda clavada en un bastó (com les de l'Arale però sense ser rosa).
Els que no conegueu Naruto, no us recomano llegir Raruto, pocs acudits us faran gràcia i no pillareu una merda. Molt menys ho heu de llegir en companyia d'amics que sí que coneguin Naruto ja que quedaríeu com subnormals quan ells riguessin per alguna cosa que vosaltres no enteneu. Quedeu avisats.
Bueno, això, que és una paròdia que sap com criticar bé el Naruto original (allò que quan llegeixes el manga penses "sí home!"). Per això us recomano que el llegiu.
Bé, aquí us deixo la pàgina oficial on podeu descarregar els Raruto.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Uoooo! Gràcies per voler comentar! ^^

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

Contribuïdors