divendres, 10 d’agost de 2007

Estada a Port Aventura - Quina guapada

Ahir vaig anar al Port Aventura en motiu de celebració de l'aniversari de la meva germana petita.
Va ser un dia d'allò més intens, per això us en vull dir 4 cosetes. La primera atracció bona a la que vam anar va ser l'stampida (per començar, eh?) i com que la gent sap que quin color guanya la carrera, pos a l'altre no hi havia gent, així que ens vam fotre de cap a perdre, per pujar-hi més aviat.
La següent bona, després d'unes paridetes, va ser la del Dragon Khan, i on la amiga de la meva germana que va venir no havia anat mai. La desgraciada em va deixar sord abans que arrenqués i tot. Es fotia a cridar com una pirada, però quan va acabar en volia més. Llàstima que l'1h de cua a cada atracció no ens deixés repetir cap.
Després, vam anar per primera vegada a l'Huracan Kondor (la merda aquella que fa 100 m d'alçada dels quals baixes 86 a caiguda lliure). Quan estàvem a la cua, vam veure que la foto te la feien just després de deixar-te anar des de dalt de tot. Jo vaig dir que estaria guapo fotre una cara neutre, com si no passés res (i de pas imitant l'expressió facial d'un amic meu que qui llegeixi això segurament coneixerà: el que expressa emocions amb la vocal neutre exclamada), o fins i tot fotent la botifarra a la càmera. Quan vaig arribar a dalt, em vaig proposar lo de la cara, i ho vaig aconseguir! A la foto que us poso a continuació, teniu, d'esquerra a dreta: jo amb cara neutre, i amb el pèl aixecat de la caiguda, l'amiga de ma germana alias el "pitu rebentacaps", ma germana vacil·lant a la càmera, i, curiosament, un tiu que no coneixem de res i que no havia vist ni que s'acoplés, censurat per la càmera. Que guapo, no? així no molesta a la foto.

AGUANTANT LA CARA NEUTRE, SEMBLO UN MAFIÓS


La veritat és que les vistes des de dalt eren guapes (veure el Dragon Khan petitet, et fa semblar que estas davant l'ordinador mirant-lo amb el Google Earth). Clar que tampoc vaig poder mirar gaire, ja que sense ulleres i amb només 2 segons a dalt, no donen temps de disfrutar molt de la vista.

Quan vaig ser a baix, sense enterar-me de què ja hi era, vaig anar corrents a mirar la foto i em vaig descollonar. Quina cara! Bé, això i em vaig comprar la samarreta:Tot i que no n'hi havia per tant, crec que la següent que explicaré era millor.

La última a la que vam anar, va ser la nova de Port Aventura, la Furius Baco (a la que ma germana anomenava Furious Bacon, un nom apropiat per un porc amb mala llet, però no per una atracció).
La atracció aquesta diuen que accelera de 0 a 135 km/h en 3 segons. Sí, es veritat. Jo ho vaig comprovar, i a primera fila (què us penseu, el nom de Kmikze no és perquè sí).
La veritat és que em vaig quedar impressionat. Després d'aquesta atracció, el Dragon Khan o la caiguda lliure són una merda punxada en un pal, o en els que faci falta.
Llàstima que, quan estàvem a la cua que havia de durar una hora, va passar algo inesperat i de cop va començar a sentir-se per l'altaveu "En estos momentos la atracción Furius Baco se encuentra fuera de servicio por motivos técnicos. Tan pronto como nos sea posible, la atracción volverá a funcionar con normalidad. Disculpen las molestias." No són unes paraules semblants a les que van dir, són les exactes. I és que després de passar-te 15 minuts seguits sentint-ho en català, castellà, anglès i francès, doncs vulguis o no t'ho acabes aprenent.
Després ens vam enterar que la parada era perquè algun deficient mental havia pujat amb xancletes, que van anar prendre pel cul, així com un mòbil i una càmera de fotos (ens haviem cagat, pensàvem que ens cadàvem sense Furius Baco).

Ara us posaré la foto, però abans que us descolloneu, dir-vos que era la primera vegada que hi pujava, a primera fila, que em vaig haver de treure les ulleres i no veia una merda d'un vídeo que passaven, i que quan va acabar el vídeo va arrencar a tota merda l'atracció.
Per aquests motius, tinc els ulls mig tancats (intentava enfocar el vídeo) i la pedazo boca que sembla que em vagi a empassar tot el que se'm foti per davant, a lo Wapol, és per la pedazo acceleració. Va ser una passada. Venga, la foto, descolloneu-vos un rato:

FOTU UNA CARA QUE SEMBLA QUE HAGI VIST A TOTS ELS FILÒSOFS DE LA HISTÒRIA VENINT A PER MI (:| TINC CALFREDS NOMÉS DE PENSAR-HO)


Bueno, ara que ja us heu descollonat prou, nem a seguir. Resulta que com que jo, ja de petit, tinc punteria, pos vam anar a un racó de la part americana de Port Aventura, on hi havia els típics jocs de fira de pescar ànecs, encistellar pilotes dins de gerres, encertar les anelles pels caps de les ampolles, etc. I hi havia un joc peculiar. Tres cilindres posats dalt una plataformeta, en forma de piràmide. Hi havia una pistola a la que s'enganxava una bola de plàstic buida. Es tractava de tombar els 3 cilindres d'un sol tret i treure'ls fora la plataforma. Ningú ho aconseguia (un nen va disparar i en va tombar 2, llavors el paio d'allà va fer mafia i d'una òstia va tombar el restant, perquè veieu els pocs que ho deuen aconseguir). Jo em vaig quedar mirant als primos com llençaven els diners. Veia que si apuntaves recte, la bola anava cap amunt, que per tant s'havia d'apuntar cap a baix. Al cap d'un rato, ho vaig intentar jo. A la primera 2 cilindres, a la segona 2 cilindres, i a la 3a i última (era aixó o fotre el camp) pum! els 3 a la merda. La gent flipant, jo també. Vaig guanyar un pedazo peluix del "pájaro loco" que vaig regalar a ma germana al ser el seu aniversari. Quina potra vaig tenir, eh? Doncs no cabrons, va ser la observació i l'habilitat el que em va permetre aconseguir-ho.

Aquí la foto de jo amb el meu premi (PEDAZO premi):

ÉS TAN ALT COM CERTA PROFESSORA "HOBBIT" QUE ALGUNS SABEM


En conjunt, va ser un dia bestialment perfecte. Un dia d'allò més divertit i entretingut, i de pas, va servir per demostra lo fills de puta que són els que fan publicitat, que pretenen enganyar a la gent. Ahir va ser un dia perfecte, rodó, però... jo no vaig menjar cap donut.

1 comentari:

  1. Ueeee primer en comentar l'entrada! ja vec que no m'han passat davant... LLastima que no faré 2n de Batxillerat... perque sino copiava l'entrada, la fotia al traductor del mundo i ja tenia redacció d'angles.... Kbron, a sobre estava en la biblioteca amb el portatil i al veure la teva foto del Furious Bacon aquest m'he partit quant aquí tothom estava callat! Bueno pues a veure si hi vols tornar perque algun dia tenim que anar eh?

    ResponElimina

Uoooo! Gràcies per voler comentar! ^^

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

Contribuïdors