diumenge, 9 de setembre de 2007

Maxituning 2007 - Montmeló I

Aquest cap de setmana va ser el Maxituning 2007. A part de molt sol (jo personalment tenia el cap més vermell que semblava que anés a petar) i les puta merdes de Coca-Coles a 3€, tot va estar de conya.

Com que sóc conscient que hi ha molta cosa que dir, ho separaré en dues entrades. Aquesta correspondrà al dissabte 8 de setembre, i en faré una altra (mooolt més curta) sobre el diumenge 9.
Ala, aquí ve la primera part:

No havia vist mai tants cotxes junts en un espai tant petit, a part del pàrking de Port Aventura. I a sobre tots tunejats, uns menys que els altres, però tots (mai no oblidarem l'Smart tuning i la moto "peluche").

SMART TUNING


MOTO PELUCHE


Va ser increïble. Primer, vam estar mirant cotxes, fent-ne fotos i pillant tanta propaganda com podíem. Jo vaig aconseguir 8 pegatines del joc "Need for Speed Prostreet" i no sé què fotre'n.
A part, també vam agafar "uns quants" mosquetons enganxats a una cinta... no sé per què però en volíem com més millor (¬¬ ... putus falken...).

Allà, el primer que vam fer va ser contemplar com els muscle poden arribar a anar de malament per fer drifing. Després, van sortir uns novatos a intentar quedar-se amb el públic. Com que ens queia a sobre un sol que ens evaporava el flux cerebral, ningú s'immutava, miràvem el paio anar fent i ni aplaudíem ni feiem res (semblavem zombies de Resident Evil).

De totes maneres, el millor va començar quan van arribar l'Skyline i el 350Z. Aquests, eren patrocinats per Falken, i eren professionals, i no uns aficionats. Era guapíssim veure el que feien, encara que et fotéssin tota la goma cremada a la puta cara. Entre la goma i els altaveus enfocats al públic destinats a deixar-lo sord, l'espectacle perdia qualitat.

SKYLINE


350Z


Un vídeo (no grabat per mi, que em fot pal pujar els meus vídeos a YouTube XD) de l'Skyline i el 350Z fotent de les seves:Després d'això vam anar a veure la presentació del joc Need for Speed Prostreet. Puta merda Xboxs 360... es penjaven cada minut! Entre això i que el joc no es va acabar de convèncer degut a la seva "extrema realitat", ens vam anar un pèl descontents... això sí, l'inici de la carrera és el millor, allà deixant-te els neumàtics i amb aquell fum blanc tant real... ^^
No tinc imatges d'això perquè un borratxo que formava part de l'equip em va veure grabant i m'ho va fer borrar (crec que si en aquell moment arribo a borrar una altre cosa el paio no s'entera, però per si de cas, li vaig fer cas).

Més tard, després de cansar-nos del joc i de mirar més i més cotxes, vam anar un altre cop a veure aficionats intentant fer drifting o fent burnouts. Estava bé, quan no eren tan aficionats que casi s'estampen contra el públic.

Passejant per allà, vam veure alguns cotxes amb "curiositats". Per exemple, el cotxe Caçador de Barbies (nom que jo li he donat, eh?), el capullo dels 280 (també li dic jo així) o el cotxe-avioneta.

ATROPELLA BARBIES
EL CAPULLO DELS 280


COTXE-AVIONETA


Ja cap a la tarda tardet, van fer la competicío de drags. Qui havia de dir que veuríem un Fiat guanyar a 4 Corvettes... i un Super-Supra apallissar a qui se li fotia per davant. El cabrón amo del Super-Supra, era també amo dels únics Dodge Viper i Lamborghini Gallardo que hi havia allà, i encara el cabrón es deia "Matías el Humilde". Joder, serà cabrón! (i el diumenge arriba una limusina-hammer que vam suposar que també era d'ell).Aquesta és la millor foto del Super-Supra que he pogut aconseguir.

DODGE VIPER


Fixeu-vos en la foto. Veieu el paio aquell de la samarreta negra amb la fletxeta que posa "You are here"? Dons senyala l'interior del Viper. Així que... què més voldríem que ser dins del Viper, eh? Serà cabrón, ens dóna falses esperances!

LAMBORGHINI GALLARDO


Fixeu-vos també en aquesta foto. No trobeu res estrany? A mi em toca molts els ous que el capullo tingui un Gallardo i no se li acudeixi res més que fotre una ampolla de Font Vella a sobre del sostre!!!

Després dels pedazo drags on va guanyar indiscutiblement el Super-Supra (o "el Dodge Viper sin faro", com l'anomenava el comentarista, que sabia tant de cotxes com jo de física quàntica).

El putu Super-Supra en acció (escolteu el soroll del motor):
I el putu Fiat guanyant un Corvette:Llavors es va anar fent fosc, i contemplàvem els cotxes amb els seus neons i paridetes amb làsers. També vam veure un ou de cotxes fumeta (s'omplien de fum, i quan s'escampava veies el conductor mort sobre el volant. No, no morien, però en desconect la raó, doncs allà hi havia menys oxigen que neurones hi ha al cap d'un filòsof.

Un vídeo que mostra alguns dels cotxes amb neons:Evidentment, també n'hi havia que treien foc pel tub d'escapament (aquest vídeo si que el vaig grabar jo XD):En aquell moment vaig veure més pirats, i no vaig poder evitar fer-los una foto XD

ACOMPANYANT GROC


MONKEY D. TUNER


Un cop ens vam haver cansat de mirar els cotxes estàtics, vam anar com els cotxes més ben il·luminats feien una passajadeta pel circuit, asseguts a la tribuna principal. Només veies un munt de llumetes i colorets que avançaven una merdeta. Semblava un putu peatge multicolor... o que t'haguéssis col·locat i estiguéssis mirant les llums de l'arbre de Nadal.

En aquell moment, la meva càmera de fotos es va declarar oficialment diürna 100%, doncs les fotos que feia eren per confodre els faros amb estrelles. Com que a mi se me'n va la olla sovint, se'm va acodir de fer fotos als cotxes amb l'objectiu obert més rato... I MOVENT LA CÀMERA A TOTA MERDA!... i vaig crear unes autèntiques obres d'art "un pelet abstractes".

Alguns exemples:
FOTO 1


FOTO 2


Després de tot això... bé... vam assistir diguéssim que vam veure com es desmuntava certa carrosseria... deixant veure l'interior... bé, no sé si m'enteneu ¬¬ però no penso posar imatges que me la jugo XD

Per acabar aquesta primera entrada, voldria autofer-me un homenatge... a veure si enteneu el què vull dir veient aquestes fotos (si alguna no la pilleu, us recomano clicar-la i fer-la gran).

Properament: Maxituning 2007 - Montmeló II

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Uoooo! Gràcies per voler comentar! ^^

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

Contribuïdors