dissabte, 2 de febrer de 2008

Loquendo

Ja n'he fet un altre. Es tracta de la segona part del què vaig fer durant els parcials. Si l'altre ja era llarg i durava com 7 minuts, aquest dura 10 min 59 segons. Són uns 11 minuts de descollonar-se, i si no ets fiber, potser algunes coses no les entens, però generalment et descollones igual. Si el voleu només me l'heu de demanar pel MSN o per aquí mitjançant un comentari (no el penjo a internet perquè si per alguna casualitat acabés en mans d'algun dels professors... no volgueu saber què passa).

També m'agradaria anunciar el futur loquendo sobre el Jutge (un programa diabòlicament cruel al qual amb molt de gust li fotria un virus) de P1 i sobre el Brain Training (pels que no sabeu anglès vol dir Entrenament per Subnormals) i ja us els passaré també si voleu.

M'agradaria que deixéssiu algun comentari dient sobre què us agradaria que fes un loquendo i miraré si és possible. Si queda bé i n'aconsegueixo imatges, el penjo a YouTube.

Si la cosa té èxit, podré posar enquestes sobre el millor loquendo i tot, que aquest blog comença a tornar-se avorrit de la poca gent que hi ve ¬¬.

1 comentari:

  1. Tens que fer un loquendo sobre els fibers i despres sortir a la revista de la fib i ferte famos!! Clar que si! XDD

    ResponElimina

Uoooo! Gràcies per voler comentar! ^^

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

Contribuïdors