dimecres, 6 de febrer de 2008

Ovejas asesinas!

XD Quina paranoia de peli!!! La vam veure l'altre dia i és una paranoia! Unes ovelles que es comencen a fotre la gent! I amb home-ovella i tot! Era patètic. Però... hi havia headshots i paius desgarrats per aquí i per allà... MOLA!
A més, no seré spoiler, però dir que 2 escenes vaig dir (en conya) que passaria una cosa... i va passar! La vaig clavar! Joder, com em vaig descollonar.

No sé què era millor: veure com unes ovelles arrencaven els budells de la gent o veure una tia volant-los el cap a balazos de rifle... o també... l'escena on una ovella confón serta part del cos dels homes amb un palito de regaliz i se'l fot (fot mal només d'imaginar-ho).

Bueno, us deixo unes quantes macabres imatges.

OVELLES DINANT


"NO ME COMAS!"


"PEQUEÑO PERO MATÓN"


I de pas el trailer:

2 comentaris:

  1. Clar que si!!! las ovejas asesinas es una passada de peli! Com mola veure una ovella arrencant-li la cama a un tiu!! Haurien d'haver menys pelis com wuthering heights i més com aquesta!!

    ResponElimina
  2. akete peli la ting k veure... XD
    diguem el nom d la peli i la foto a deskargar a lo d ya XD i si no la portes tu XD jajaja!! a partir dara mirare mes elk menju... no sigui kas k ma mengi 1 ovella dketes i ma fotre a jala karn dakete , k llabors seria kom 1 espesie d carnubur ... XD i axo no mola...XD uala kina nada dolla ma pillat uff nu fasis kas XD ale a rebeure

    ResponElimina

Uoooo! Gràcies per voler comentar! ^^

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

Contribuïdors