dijous, 24 de gener de 2008

Guanyar diners per internet

T'agradaria tenir una compta premium per exemple del megaupload per baixar-te de tot sense límits d'espera ni de capacitat? Doncs és una de les coses que pots fer seguint aquests passos, que et serviran per guanyar pasta real que fins i tot pots treure pel caixer o comprar coses per ebay...

Bàsicament el sistema és anar picant anuncis en dues pàgines que et paguen per cadascun que obres. Tens uns 12 anuncis nous per dia i se't van actualitzant. Perquè te'n facis una idea, depenent dels anuncis que obris pots aconseguir una premium de megaupload en més o menys mig mes per 10€ que has conseguit.
  1. Registrat a www.paypal.es* i fes una cuenta personal (dades reals).
  2. Registra't aquí posant la compta paypal que has creat.
  3. Ara que t'has registrat ja pots guanyar pasta, nomes ves a browse ads i comença a obrir anuncis i en l'altre pagina a surf ads i també.
*En aquests moments no utilitzen PayPal, sinó AlertPay. Quan sabem alguna cosa ho posarem aquí.

Si et canses d'obrir manualment cada anunci (et cansaràs, ja t'ho dic) sempre pots fer servir un autoclicker i automàticament t'anirà obrint anuncis mentre el tens minimitzat. Te'ls obre i tanca passats els 30 segons obligatoris de permanència "mirant" l'anunci. I tot sense que tu te n'enteris. Que bé, no?

Aquest és l'autoclick:

Baixa l'autoclicker del bux.to

Fent això i clicant anuncis cada dia pots guanyar uns $10 en poc temps sense fer res, però el millor és que a quanta mes gent li dius més pots guanyar, ja que guanyes el que guanyen ells també i així surt tothom guanyant. Per dir-li a mes gent els has de passar-los la teva invitació que és un enllaç que esta a my stats, i nomes perquè es registrin ja guanyes diners.

1 comentari:

  1. GUANYA DINERS, UNS 30 EUROS DIRECTES A CANVI DE LLEGIR EN CATALÀ 1 VEGADA:

    https://festesentir.com/referrer/38132

    ResponElimina

Uoooo! Gràcies per voler comentar! ^^

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

Contribuïdors