dilluns, 5 de maig de 2008

Fenomen This is Sparta

Com ja haureu notat en l'entrada anterior, això de "This is Sparta", escena de la pel·lícula 300, no és només una frikada que algú va fer en el seu moment. S'ha convertit en un tot un fenomen entre els frikis i se n'ha fet moltes imatges i algun vídeo (tot això es pot veure a l'entrada anterior).

La meva pregunta és: aquests fenomens frikis... com s'originen? Per exemple, el fenomen AYBABTU es va iniciar clarament per la patètica traducció a l'anglès del text japonès... però aquest d'on ha sortit? algú va parar la peli al fotograma on el prota sortia amb aquell careto i no ho va poder resistir? No ho sabrem mai.

I és increible com a algú se li acudeix fer alguna parida d'aquestes de trucar una imatge i que en poc temps ja tingui una colla de frikis a darrera que l'imitin, donant la oportunitat que un friki més llest que la resta i amb molt temps es dediqui a recollir les imatges/vídeos trucats en un mega vídeo que penja a YouTube i es fa famós (que seria el que vaig posar a l'anterior entrada). La gent té molt temps lliure, no creieu?

JETO UTILITZAT PER ALS FRIKITRUCATGESDesprés de pensar una estona en aquests esdeveniments, i durant un dels meus grans moments d'inspiració paranoica, se'm va acudir el següent:

-La cara d'en Leónidas apareix a tot arreu.
-Nomes un déu pot aparèixer a tot arreu.
-Els frikis han fet les imatges, per tant seria el déu friki.
-Però el déu friki és Chuck Norris.
Qúestions que es plantegen ara: és el ranger texà la reencarnació del grec bèl·lic? Mala idea, els déus no neixen ni moren. Així doncs, és la religió friki politeista? I si ho fós, seria Cats el déu malvat?

CATS


És un problema que estic segur que tard o d'hora la nostra estimada frikipèdia solucionarà.

Parides a part, jo també he volgut contribuir en aquest fenomen "This is Sparta" amb la meva pròpia imatge (no, no sempre que m'avorreixo escric parides al blog).

LEONIDAS BELLIC


Pels que no ho pilleu, el protagonista del nou GTA IV es diu Niko Bellic...

2 comentaris:

 1. Tiooo
  mola la imatge

  definitivament, la divinitat friki és Chuck Norris.

  vagi be!

  ResponElimina
 2. emm ei nen jeje k si k ma bai na pasa per aki eeehhh ni k no u sembli XD
  pero sk ya 1 ptit probleme...-.-'...

  em akete akt ,pos... ni m le llegit jejeje +k res es pk no e vis la peli. i pos...
  no bui k masguerrin la peli XD:P
  jejeje
  ai k kuan lagi vist...
  XD
  benguen nen si akt 1 altre koasa si k mu miraree!!
  XDXDXD
  enguen dwwwwww bagi d kollons

  ResponElimina

Uoooo! Gràcies per voler comentar! ^^

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

Contribuïdors